Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief

Afmelden

 

Nieuws

20-02-'18

TX-Keur en Sociaal Fonds Taxi slaan handen ineen om kwaliteit taxiopleidingen verder te verhogen

Per 1 februari beoordeelt Sociaal Fonds Taxi (SFT) taxiopleidingen bij keurmerkbedrijven in opdracht van TX-Keur. De kwaliteitsbeoordelingen zijn gericht op zowel de administratie als de inhoud van de opleidingen. SFT brengt inhoudelijke kennis in om opleidingen op didactisch vlak te beoordelen. Dit betekent een verdiepingsslag van controles met het oog op de verdere verhoging van de kwaliteit van taxiopleidingen. Met dit partnership komt het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer tegemoet aan de roep van keurmerkhouders om meer toezicht op opleidingen.

Lees meer

19-02-'18

Nieuwsbrief TX-Keur februari 2018

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Lees meer

09-02-'18

Reinout Boggemann nieuwe voorzitter stichting TX-Keur

Reinout Böggemann (47) is benoemd tot nieuwe voorzitter van Stichting TX-Keur. Samen met Maarten van Driel en Marcel Chandrikapersad vormt hij het nieuwe bestuur. Böggemann volgt Nicole Hermans op die deze positie zes jaar vervulde. In zijn rol als voorzitter focust Böggemann zich op het verstevigen van de positionering en het verhogen van de toegevoegde waarde van het keurmerk. Enerzijds door meer aandacht te besteden aan ritbeleving. Anderzijds door meer verbinding te maken met de keurmerkhouders.

Lees meer

22-12-'17

Nieuwsbrief december 2017

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Pagina's: 1 2 3 4 5