Introductie Nieuw Logo TX-keur

Onlangs hebben we met de nieuwe website ook een nieuw logo geïntroduceerd. Het nieuwe logo laat zien waar het keurmerk voor staat, namelijk alle soorten zorg- en personenvervoer. Ook is het duidelijk voor passagiers. Zij zien meteen dat het een keurmerktaxi betreft waar ze op kunnen vertrouwen.

 

U als keurmerkhouder mag gebruik maken TX-logo en embleem. Het gebruik van het TX-embleem is wel aan regels gebonden. Zo blijven logo’s en emblemen bijvoorbeeld altijd eigendom van de TX-keur en mogen ze niet op facturen gebruikt worden.
Het volledige overzicht van regels voor gebruik.

Het logo is in verschillende formats gemaakt voor verschillende uitingen. In ons huisstijlboek staat beschreven hoe het embleem gebruikt moet worden. U mag alleen volgens de regels in het huisstijlboek gebruikmaken van het logo.  Vragen hierover? Neem contact met ons op. Naar het huisstijlboek

Gebruik logo TX-Keur

Alleen keurmerkhouders mogen gebruik maken van het TX-Embleem. Het gebruik van het TX-embleem is wel aan regels gebonden. Zo blijft het embleem bijvoorbeeld altijd eigendom van de TX-keur en mag het niet op facturen gebruikt worden.
Ook bent u als keurmerkhouder verplicht de keurmerkstickers te voeren.

Moet ik direct aan de slag met stickers, websites en andere zaken?
U hoeft niet direct aan de slag met de stickers, uw website of andere bedrijfsuitingen. Binnenkort informeren we u namelijk over de termijn waarop de huidige stickers vervangen worden en wanneer u het nieuwe logo op uw website en andere bedrijfsuitingen moet gaan inzetten. Voorlopig kunnen keurmerkhouders nog met de huidige stickers blijven rijden.
Stickers met het nieuwe logo kunnen op termijn besteld worden via de website.

Huisstijlboek TX-Keur

Voor keurmerkhouders is er een huisstijlboek gemaakt waarin uitgelegd wordt op welke manier het nieuwe beeldmerk gebruikt moet worden. In het huisstijlboek staat uitgebreid beschreven hoe groot een logo mag zijn. Ook staat erin wat de gebruikte kleuren moeten zijn, en wat wel en niet mag bij het gebruik van het embleem of het logo.
Regels over het gebruik van het embleem en logo. Naar het huisstijlboek

Vragen hierover? Neem contact met ons op.

Het volledige overzicht van regels voor gebruik.

Laatste nieuws in je inbox?

Heb je nog vragen?