Rob Versteeg gaat met pensioen

29-10-2021 | Rob Versteeg, steun en toeverlaat binnen stichting TX-Keur en daarbuiten, gaat op 14 december met pensioen. Zeven jaar lang stond Rob keurmerkhouders en instellingen met de hem kenmerkende hulpvaardigheid en precisie bij. En passant zorgde hij voor een minutieus onderhouden administratie. Wat is hem het meest bij gebleven? En wat gaat hij doen met die zeeën van tijd?

“Ik heb TX-Keur zien veranderen van een organisatie die vooral gericht was op handhaving, en daar vrij star in was, naar een organisatie met de ambitie om een fundamentele bijdrage te leveren aan het kwaliteitsdenken binnen bedrijven. Het zwaartepunt ligt nu veel meer op ondersteunen en vooruithelpen.”

“Ik had met name veel te maken met keurmerkhouders, de inspecterende instellingen en TŰV. Dat waren leuke contacten. Het is een prettige gedachte dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan een mooiere dienstverlening door de vervoerders. Verder kijk ik  vooral tevreden terug op de samenwerking met een team van bijzonder fijne collega’s.”

Wat zijn nu je plannen?

“Eerst even lekker helemaal niets doen. Daarna wil ik gaan beeldhouwen en meer gaan fietsen. Verder ga ik mij opnieuw in het vrijwilligerswerk storten. Stedentrips, museabezoek en reizen staan ook op het programma.”

Laatste nieuws in je inbox?

Heb je nog vragen?