Werken bij TX-Keur

Wil jij werken aan de mobiliteit van de toekomst in het hart van bestuurlijk Den Haag? Concreter, pak jij de kans om de taxibranche om te vormen? Stichting TX-Keur, het landelijke kwaliteitskeurmerk van de zorgvervoer en taxisector, is op zoek naar een Manager (m/v).

Het mobiliteitslandschap is aan het veranderen. Technologische vooruitgang, toenemende (verkeers)drukte en de klimaatproblematiek jagen de opkomst van nieuwe vervoersconcepten aan. Consumenten hechten meer dan ooit aan flexibiliteit: mobiliteit wordt in toenemende mate vraaggestuurd en door diensten gedreven. En dat biedt kansen voor de taxibranche.
Klantenervaringen zijn key, dus het leveren van kwaliteit is dat ook. Met 1.900 aangesloten ondernemingen en 17.500 voertuigen is TX-Keur momenteel het leidende taxikeurmerk van Nederland. Bouw jij TX-Keur uit tot hét landelijke gezicht van kwaliteitsvervoer?

Wie zoeken we?
Je neemt graag het voortouw en zet je strategische inzichten in om draagvlak te creëren en invloed uit te oefenen. Je vindt het prettig om te werken in een relatief kleine organisatie met een groot extern netwerk en je houdt wel van een beetje pionieren.
Specifieke kennis over keurmerken vooraf is niet nodig, maar je hebt tot doel om ontwikkelingen in het keurmerkdomein nauwgezet te volgen en uit te groeien tot specialist binnen dit dossier.
Je hebt feeling voor communicatie en reputatiemanagement. Je beschikt over een universitair werk- en denkniveau en hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
We bieden je een aantrekkelijk marktconform salaris. Het betreft een tijdelijke aanstelling van een jaar (0.6 – 1.0 fte) met de intentie van een vast dienstverband.

Koninklijk Nederlands Vervoer
Het secretariaat van stichting TX-Keur is ondergebracht bij ondernemerskoepel Koninklijk Nederlands Vervoer, en is gevestigd in het bestuurlijke hart van Nederland, de Malietoren in Den Haag. KNV lobbyt op landelijk niveau voor slimme, flexibele en groene mobiliteit en is betrokken bij de totstandkoming van wet- en regelgeving.

Wat is TX-Keur?
TX-Keur is het grootste keurmerk voor taxi- en zorgvervoer. Consumenten en opdrachtgevers moeten de zekerheid hebben dat reizigers op een veilige, verantwoorde en comfortabele manier vervoerd worden. Daarom voldoen keurmerkhouders van TX aan strenge eisen. TX-Keur geeft voorlichting over kwaliteit aan stakeholders en maakt zich sterk voor het belang van een hoog kwaliteitsniveau in deze vervoerbranche. Niet alleen individuele consumenten, maar ook zorginstellingen, ziektekostenverzekeraars, overheden en bedrijven vertrouwen dag in dag uit op zorg- en taxivervoer.

Wat ga je doen?
Onze manager (m/v):
– stelt in overleg met het bestuur de ambities en strategieën vast
– geeft sturing aan een team van vier medewerkers
– is als onderdeel van een brede mobiliteitsorganisatie in staat om kansen te herkennen die synergie creëren
– voert een communicatiecampagne uit om de reputatie van het keurmerk verder te verbeteren
– ontwikkelt en lanceert een landelijke klantbeoordelingstool
– heeft veel operationele vrijheid

Iets voor jou?
Stuur je cv en motivatie aan Monique Houlker: m.houlker@knv.nl (070 – 349 09 20).

Laatste nieuws in je inbox?

Heb je nog vragen?