Over Mijn TX-Keur

Mijn TX-Keur is de persoonlijke omgeving van een TX-bedrijf op onze website. Via Mijn TX-Keur ontsluiten we alle informatie die wij van TX-bedrijven bijhouden. Via Mijn TX-Keur bieden we ook online diensten aan en sturen we serviceberichten aan keurmerkbedrijven. Tenslotte kunnen bedrijven hun profielpagina op de online keurmerkzoeker wijzigen.

Eén digitale omgeving voor al uw keurmerkzaken

Een keurmerkhouder vindt in Mijn TX-Keur alle gegevens op één centrale plek: bedrijfsgegevens, keurmerkgegevens, dispensatiebesluiten, rapporten van onaangekondigde controles en schademeldingen.

Zelf gegevens wijzigen

Een keurmerkhouder kan in Mijn TX-Keur diverse gegevens wijzigen, bijv. contactgegevens. Wilt u een collega toegang geven tot Mijn TX-Keur? Ook dat kunt u zelf regelen.

Aanvragen en bestellingen

Mijn TX-Keur biedt diverse diensten: Het aanvragen van dispensatie voor een oud voertuig en het doen van een schadeherstelmelding gaat sinds kort ook via Mijn TX-Keur. Binnenkort lanceren we het bestellen van TX-stickers, en het uitstelverzoek van de TX-inspectie.

Serviceberichten

Mijn TX-Keur biedt keurmerkhouders veel gemak. We mailen als er een controlerapport klaar staat. We sturen een reminder als het TX-certificaat bijna verloopt zodat een keurmerkhouder tijdig een nieuwe inspectie kan aanvragen. En als er een schade is geconstateerd bij een onaangekondigde controle krijgt de keurmerkhouder daarover een mail. En tenslotte kan via Mijn TX-Keur de schade worden afgemeld als die is hersteld.

Onze servicemails zijn heel herkenbaar. Hieronder zie u een voorbeeld van de layout.

Nog geen toegang tot Mijn TX-Keur?

Iedere keurmerkhouder heeft van ons, via no-reply@tx-keur.nl, een mail ontvangen om hun account voor Mijn TX-Keur te activeren. U ziet in de tekst van de mail ook ‘AFAS’. Dat klopt! Mijn TX-Keur wordt gefaciliteerd door dit systeem. Deze mail is dus geen spam, u kunt deze mail vertrouwen.

Kunt u de mail niet (meer) vinden? Vraag dan met dit formulier uw account aan.

Heb je al een account en wil je inloggen, klik dan hier.

Profielpagina Online Keurmerkzoeker onderhouden

Via de TX-Keurmerkzoeker krijgt elk TX-bedrijf een eigen presentatie- of profielpagina. De profielpagina is het persoonlijke ‘visitekaartje’ van een TX-bedrijf. Er is vaste informatie over het keurmerk te vinden, maar ieder TX-bedrijf kan de teksten ook personaliseren. Om klanten en opdrachtgevers te informeren over het wagenpark en de vervoersdiensten die worden aangeboden bijvoorbeeld.

Een keurmerkhouder kan deze profielpagina aanpassen via Mijn TX-Keur.

Meerdere TX-bedrijven en 1 contactpersoon?

Als u contactpersoon bent voor meerdere TX-bedrijven, kunnen wij ervoor zorgen dat u met 1 gebruikersnaam kan inloggen voor al deze bedrijven. Vraag dit aan via info@tx-keur.nl.

Ondersteuning gebruik Mijn TX-Keur

Vind u het lastig om uw weg te vinden in Mijn TX-Keur? Gebruik dan ons instructiedocument of onderstaande video’s.
Heeft u toch nog een vraag? Stuur ons dan een mail met uw vraag via info@tx-keur.nl.

Uitleg Mijn TX-Keur

Organisatiegegevens wijzigen

Schadeherstelmelding 

Dispensatie voertuig aanvragen 

Laatste nieuws in je inbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog vragen?