Zomersluiting secretariaat TX-Keur

22 juli 2022 | Het secretariaat van TX-Keur is vanwege de zomervakantie gesloten vanaf maandag 1 augustus t/m vrijdag 19 augustus. Hieronder leest u per onderwerp wat dit voor gevolgen heeft.

Contact

Tijdens de zomersluiting worden telefoontjes door onze belservice opgenomen. Zij nemen uw boodschap aan. Wij proberen iedereen terug te bellen op 22 of 23 augustus. E-mails aan info@tx-keur.nl worden gedurende de zomersluiting niet beantwoord. Wij streven ernaar om alle e-mails af te handelen in de week van 22 t/m 26 augustus.

Certificering

Nieuwe certificaten worden gedurende de sluiting niet gepubliceerd (pas na publicatie op onze website is een certificaat formeel geldig). We willen niet dat een (nieuwe) keurmerkhouder door dit uitstel problemen krijgt, bijvoorbeeld met zijn verzekering, opdrachtverlening of een ander spoedeisend belang. Daarvoor hebben we een tijdelijke maatregel getroffen. Deze keurmerkhouder kan aankloppen bij zijn/haar inspectie instelling. De inspectie instelling mag dan namens het bestuur van TX-Keur verklaren dat het door hen uitgegeven TX-certificaat formeel geldig is tot het moment van publicatie op de TX-website. In de week van 22 t/m 26 augustus worden alle nieuwe certificaten gepubliceerd op de website.

Dispensatie

Verzoeken voor dispensatie oude voertuigen worden afgehandeld in de week van 22 t/m 26 augustus. Spoedaanvragen kunt u t/m 27 juli nog indienen bij TX-Keur. Deze worden nog voor de zomersluiting afgehandeld. Verzoeken voor dispensatie m.b.t de inspectietermijn kunt u tijdelijk indienen bij uw inspectie instelling. Vanaf 22 augustus dient u deze weer in te dienen bij TX-Keur.

Stickers

Bestellingen voor TX-stickers worden afgehandeld in de week van 22 t/m 26 augustus. De aanvrager wordt hierover geïnformeerd in de bevestiging van de bestelling.

Laatste nieuws in je inbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog vragen?