TX-Keur verbetert Mijn TX-Keur en vernieuwt de TX-Keurmerkzoeker

20-3-2023 |  TX-Keur lanceert deze week een nieuwe keurmerkzoeker en een verbeterde Mijn TX-Keur. Met de TX-Keurmerkzoeker vergroten we de zichtbaarheid van het keurmerk en zijn TX-bedrijven makkelijker vindbaar. In de nieuwe Mijn TX-Keur is het informatieaanbod groter en een TX-bedrijf kan een aantal zaken zelf online regelen.

TX-Keurmerkzoeker

TX-bedrijven beter vindbaar

De nieuwe online keurmerkzoeker is op meerdere punten een verbetering ten opzichte van de huidige zoektool:

 1. De TX-zoeker is prominent zichtbaar op de TX-Keur website
 2. Het vinden van een TX-bedrijf wordt vele malen eenvoudiger
 3. De zoekresultaten worden overzichtelijk gepresenteerd
 4. Ieder TX-bedrijf beheert zelf een eigen presentatie- of profielpagina

Ieder TX-bedrijf heeft een eigen profielpagina

Via de TX-Keurmerkzoeker krijgt elk TX-bedrijf een eigen presentatie- of profielpagina. De profielpagina is het persoonlijke ‘visitekaartje’ van een TX-bedrijf. Er is vaste informatie over het keurmerk te vinden, maar ieder TX-bedrijf kan de teksten ook personaliseren. Om klanten en opdrachtgevers te informeren over het wagenpark en de vervoersdiensten die worden aangeboden bijvoorbeeld.

Aanpassingen van de profielpagina zijn mogelijk via Mijn TX-Keur.

Vernieuwde ‘Mijn TX-Keur’

Mijn TX-Keur is de persoonlijke omgeving van een TX-bedrijf op onze website.
Via Mijn TX-Keur gaan we alle gegevens ontsluiten die we van TX-bedrijven bijhouden: bedrijfsgegevens, contactpersonen, keurmerkgegevens, dispensatiebesluiten en onaangekondigde controles. Daarnaast kan ieder TX-bedrijf zijn profielpagina op de TX-Keurmerkzoeker ‘beheren’ via Mijn TX-Keur.

Via Mijn TX-Keur gaan we ook een aantal serviceberichten versturen naar keurmerkhouders:

 • Iedere keurmerkhouder krijgt drie maanden voordat zijn TX-certificaat verloopt een reminder voor de jaarlijkse inspectie. Zo kunt u tijdig de inspectie inplannen en uzelf hierop voorbereiden.
 • Iedere keurmerkhouder ontvangt voortaan automatisch een melding wanneer er een nieuw inspectierapport van een onaangekondigde controle klaar staat. Ook is het rapport via Mijn TX-Keur te downloaden.
 • Op termijn gaan de bestellingen voor TX-stickers en aanvragen van dispensatie ook via Mijn TX-Keur verlopen.

Hoe gaat de lancering van Mijn TX-Keur in zijn werk?

Bij de lancering van Mijn TX-Keur krijgen alle keurmerkhouders toegang tot deze nieuwe omgeving via een e-mailbericht om het account te activeren. Daarna kan de keurmerkhouder inloggen op Mijn TX-Keur. Om het gebruik van Mijn TX-Keur te vergemakkelijken heeft TX-Keur een instructiedocument opgesteld om gebruikers op weg te helpen. Dat instructiedocument is te vinden op de uitlegpagina van Mijn TX-Keur.

Wat doet u na de livegang van Mijn TX-Keur?

 1. U ontvangt van ons een e-mail om uw account te activeren.
 2. U stelt uw wachtwoord in en logt in op Mijn TX-Keur.
 3. Verken de mogelijkheden van Mijn TX-Keur.
 4. Komt u er niet uit? Raadpleeg de instructiedocumenten op de website van TX-Keur.

Komt u er echt niet uit? Stel ons uw vraag via mail!
Vanwege onze beperkte telefonische bereikbaarheid verzoeken wij u vriendelijk om uw vraag per e-mail te stellen via info@tx-keur.nl.

Laatste nieuws in je inbox?

Heb je nog vragen?